В Україні оголосили штормове попередження

0
4
В Україні оголосили штормове попередження
Погода в Україні 29 грудня зіпсується. Синоптики попереджають про сильний вітер на заході, а на більшості територій випаде сніг. Рятувальники також попередили про ожеледицю на дорогах.

Повідомляє Суспільне.

"Завтра (29 грудня - ред.) Україна ще буде перебувати в зоні протистояння двох синоптичних "гігантів" - циклону HERMINE з центром над Данією та антициклону ZVEN, що розташовується над Поволжям. Як наслідок - протягом найближчої доби по всіх областях нашої країни утримається вітряна погода", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики попередили, що переважатиме вітер південно-східного напрямку, зі швидкістю 7-12 м/с, пориви досягатимуть 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с.

У північних, місцями в центральних областях і в Карпатському регіоні випаде невеликий дощ та мокрий сніг (в горах вночі помірний мокрий сніг), на решті території буде без істотних опадів. У східних і північно-східних областях на дорогах місцями ожеледиця.

Температура на Лівобережжі вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; на решті території вночі 0-5° тепла, вдень 4-9°, на півдні країни, Прикарпатті та Закарпатті 10-14° тепла.

Рятувальники попереджають про погіршення погодних умов. У ДСНС наголошують, що вони можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг. В низці областей буде ожеледиця на дорогах.

Крім цього, до кінця доби 28 та вночі та вранці 29 грудня у Київській та у Черкаській областях прогнозують туман, видимість 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні