Вже сьогодні вулицями Луцька їздять нові автобуси

0
3
Вже сьогодні вулицями Луцька їздять нові автобуси
Сьогодні, 23 грудня, на дорогах Луцька почали курсувати нові автобуси.

Про це під час пленарного засідання позачергової 2-ї сесії Луцької міської ради повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, пишуть Волинські Новини.

З його слів, з 23 грудня у місті почали курсувати автобуси нового типу – на 81 пасажира.

«Також на маршрут сьогодні виїхали нові тролейбуси», – додав міський голова.

Загалом, луцькі обранці громади ухвалили зміни до Комплексної програми розвитку міського пасажирського транспорту на 2020-2024 роки у цілому і зі змінами.

Нагадаємо, 21 жовтня 2020 року обласний центр Волині отримав два перших тролейбуси від компанії «Богдан Моторс». Ще недавно новенькі «рогаті» проходили випробовування. Як казав виконувач повноважень міського голови, для Луцька це історична подія, адже ці тролейбуси – перші з 29, які возитимуть лучан та гостей міста. Передача транспортних засобів відбулася за участю керівництва заводу та представників міської влади 21 жовтня.

Окрім того Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що два нових тролейбуси наїздили по тисячі кілометрів за п’ять днів роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні