Манчестер Сіті продасть Зінченка?

1
4
Манчестер Сіті продасть Зінченка?
Захисник Манчестер Сіті Олександр Зінченко може залишити команду найближчим часом.

Пише Кореспондент.

За інформацією джерела, керівництво "городян" готове до трансферних пропозицій стосовно українця. Сам клуб не прагне продавати Зінченка, але якщо отримає хорошу фінансову пропозицію, то готовий розлучитися з футболістом.

Наставник Сіті Хосеп Гвардіола провів зустріч з Олександром, де вони обговорили майбутнє гравця в команді. Іспанець повідомив Зінченку, що той може залишитися, однак він повинен боротися за місце у складі.

Відзначається, що українцем цікавляться Вулверхемптон, Саутгемптон, Лестер, Вест Хем, а також клуби з Росії, Італії, Іспанії та Німеччини.

Чинний контракт 24-річного футболіста з Манчестер Сіті закінчується влітку 2024 року. Transfermarkt оцінює Зінченка у 20 мільйонів євро.

Раніше повідомлялося, що Манчестер Сіті зацікавлений у придбанні Бонуччі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лиш би не Зінкевича
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні