23-річний хлопець потребує термінової допомоги. ФОТО

0
2
23-річний хлопець потребує термінової допомоги. ФОТО
Михайлюку Антону 23 роки, вже четвертий із яких юнак веде боротьбу із онкологічним захворюванням лімфомою Ходжкіна. За плечима Антона тривале та виснажливе лікування променевою, хіміо та імунотерапією. Тоді коли здавалось що хвороба відступила, залишався один крок до високодозової хіміотерапії з аутологічною трансплантацією кісткового мозку, у березні цього року стався рецидив.



Наразі у Національному інституті раку м.Київ юнак кожні три тижні проходить імунотерапію Кітруда (пембролізумаб), вартість одного курсу складає понад 100 тис.грн, на сьогоднішній день пройшов 9 курсів. Зараз Антону необхідне проведення аллогенної трансплантації кісткового мозку від донора, яка на сьогоднішній день в Україні не проводиться, вже найближчим часом необхідно летіти на консультацію, обстеження та аналізи у турецьку клініку Medical Park Стамбул. До того часу поки підберуть донора та до госпіталізації у турецькій клініці, в Україні необхідно продовжувати лікування імунотерапією Кітруда.

- Ми дуже сподіваємось і віримо що новий кістковий мозок стане порятунком сина так як свій власний із раком не справляється. Коли за три роки активного лікування мої фінансові ресурси вичерпано, коли власних сил та можливостей не достатньо я звертаюсь до усіх небайдужих та милосердних людей і прошу Вашої посильної допомоги, бо лише об'єднавшись ми можемо пройти дороговартісне лікування та врятувати життя сина. Завчасно дякую кожному за розуміння, за допомогу, за кожну рятівну гривню дякуємо!

Звертається мама Антона, Валентина Ярошенко.



Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку
4149 4991 4131 4888
Михайлюк Антон Андрійович

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні