--> У «Слузі народу» готуються до відходу депутатів у «За майбутнє» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Слузі народу» готуються до відходу депутатів у «За майбутнє»

1
-2
У «Слузі народу» готуються до відходу депутатів у «За майбутнє»
Президент Володимир Зеленський схиляє "Слугу народу" до переформатування парламентської більшості. У правлячій верхівці побоюються, що олігарх Ігор Коломойський може перевести лояльних до нього мажоритарників зі "Слуги народу" в "За майбутнє".

Про це повідомляє РБК-Україна.

У разі, якщо Коломойський переведе "своїх" мажоритарників у "За майбутнє", президентській фракції доведеться домовлятися про нову коаліцію на двох або на трьох - з участю фракції "Батьківщина".

"Коломойський періодично розкручує ці розмови, виходячи з політичної обстановки або якихось майбутніх голосувань. Умовно кажучи, якщо президент кілька днів поспіль не відповідає на його дзвінки, він знову запускає цю шарманку про коаліцію", - розповіло джерело в команді президента.

При цьому в більшості вважають, що перейти в "За майбутнє" можуть лише близько 15 депутатів, що дозволить зберегти монобільшість СН - зараз фракція включає 246 осіб.

Також у президентській фракції вважають більш "поступливим" і надійним партнером групу "Довіра" на той випадок, якщо в СН все ж залишиться менше ніж 226 осіб.

Окрім цього, не всі депутати в монобільшості зрадіють перспективі формального союзу з групою, вплив на яку приписують Коломойському.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Країною правлять олігархи, тому і БАРДАК!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні