На екологію Волині планують витратити до 6 мільйонів

0
-2
Голова постійної комісії Волинської облради з питань екології Юрій Ройко на першому організаційному засіданні дорадчого органу пояснив новообраним колегам, з яких коштів формується Обласний фонд охорони навколишнього середовища. Також він закликав скрупульозно підходити до питання розподілу цього ресурсу.

За інформацією Юрія Ройка в наступному році у Фонді планово може бути 3 млн 800 тис. грн, а разом з вільними залишками - до 6 млн грн. Між тим, офіційно подано заявок на виконання природоохоронних заходів на суму понад 3 млн грн.

Голова комісії також звернув увагу депутатів, що обласна рада попереднього скликання пролонгувала дію Регіональної екологічної програми "Екологія 2016 - 2020" до 2022 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні