Обшуки на Закарпатті: сепаратисти надрукували матеріали про “Велику Угорщину”

2
-2
Обшуки на Закарпатті: сепаратисти надрукували матеріали про “Велику Угорщину”
Функціонери одного з місцевих благодійних фондів у Закарпатській області підозрюються в спробі підірвати державний суверенітет України.

Повідомляє ІА Факти.

Фігуранти намагалися популяризувати створення етнічної автономії в Закарпатті, надрукувавши різні матеріали про так звану Велику Угорщину.

Ці та інші докази протиправної діяльності вилучили працівники Служби безпеки України під час обшуків.

Також слідство досліджує факти сприяння іноземній державі з боку окремих українських громадських діячів. Їхні дії мають ознаки державної зради, зазначили в СБУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одні хочуть прикликати війну і на заході! Не подобається тут ,валіза і скатертиною доріжка!
Відповісти
3.5тисячі суддів-злодіїв отримують по злочинному закону по 52тисячі гр. пенсії...вони що? паразитуючі боги? а не вдавляться бандити-судді? а пенсіонерам-трудягам немаєте чим платити пенсій, які всих утримували своєю працею? уріжте цим суддлям-паразитам десятикратно пенсії і дайте людям нормальні європейського рівня зарплати тут в україні, щоб люди массово не виїджали по закордонах мілліонами працювати на чужі економіки і держава почне підніматися й процвітати й пенсії зростуть в рази до європейського рівня! а при цій крадущій бандитськй зеленсько-порошенській банді україна занепадає і буде знищена як держава цими крадіями-злочинцями при владі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні