--> Новорічні іграшки на ялинку, як вибрати?* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Новорічні іграшки на ялинку, як вибрати?*

0
3
Новорічні іграшки на ялинку, як вибрати?*
Новорічні та Різдвяні свята важко уявити собі без розкішної ялинки, красивих гірлянд на вікнах та стінах, сніжинок, носків для подарунків та інших атрибутів саме вони створюють святкову атмосферу, дарують відчуття казки. Красиві якісні новорічні іграшки служать протягом років, тому якщо ви вирішили оновити домашні запаси новинками, варто купляти вироби у перевірених продавців, про це пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

Матеріал новорічних іграшок

Прикраси на ялинку відрізняються формами, розмірами, дизайном, на ринку представлені сотні, тисячі різноманітних варіантів. Та найголовніша відмінність, яка визначає вартість та експлуатаційні характеристики полягає у матеріалі, з якого виготовлений виріб.

Найчастіше для створення новорічних іграшок використовують:

• пластик – вироби не б’ються, коштують недорого, представлені в великому асортименті, проте не відрізняються красивим блиском на ялинці (мова йде про блиск самого виробу без використання блискіток);
• стекло – делікатні вироби, які легко пошкодити, їх вартість вища за пластикові, однак вигляд неперевершений;
• текстиль – екологічно чистий матеріал, дозволяє експериментувати з формами, розмірами, оригінально виглядає на ялинці, якщо використовувати вперемішку з традиційними пластиковими чи скляними іграшками;
• дерево – з нього виготовляють оригінальні фігурки оленів, Діда Мороза, сніжинок, сніговиків та інших новорічних персонажів, якщо зверху виріб покритий якісною фарбою, він прослужить довгі роки, не боїться механічних пошкоджень, може використовуватись на вулиці.

Не зважаючи на різноманітність варіантів, найчастіше для прикрашення ялинки використовують пластикові та скляні іграшки.

Безпечні іграшки на ялинку

Про безпеку новорічних прикрас важливо подбати, особливо, якщо в домі є дитина чи живуть домашні тварини. Купляючи іграшки на ялинку слід звернути увагу на:

• фурнітуру;
• блискітки;
• особливості дизайну;
• наявність стороннього запаху.

Всі деталі повинні бути надійно прикріплені, блискітки не мають осипатись, при контакті залишатись на руках та поверхні. Фурнітура має бути гладкою, без тріщин та гострих кутів, надійно кріпитись до самого виробу та легко закріплюватись на гілках ялинки. Якщо на прикрасах є додаткові елементи, варто перевірити, чи добре вони прикріплені.

Всі ці моменти забезпечують повну безпеку новорічних іграшок. Якщо правильно підібрати матеріал, звернути увагу на безпеку, то прикраси принесуть тільки позитивні емоції для всіх членів сім’ї, порадують діток та дорослих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні