Під Києвом випускають новорічні іграшки для армії Росії - соцмережі

1
2
Під Києвом випускають новорічні іграшки для армії Росії - соцмережі
На вході до художнього цеху екскурсовод наполягає, що фото і відеозйомка заборонені, розповів Сергій Савченко.

У Київській області на Клавдієвській фабриці ялинкових прикрас виготовляють новорічні кульки з логотипом армії Росії. Про це повідомив екскурсовод Сергій Савченко на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 4 грудня.

Чоловік запитав у співробітників фабрики, чи можна взагалі робити такі прикраси, але у відповідь почув, що знімати йому ніхто не дозволяв.

На кадрах чітко видно, що це дійсно логотип російської армії. Там зображена зірка з написом: "Армія Росії".

"На вході до художнього цеху екскурсовод наполягає, що фото і відеозйомка заборонені. Тепер я розумію чому. Не дай Бог відвідувачеві побачити, що там за прикраси виробляють майстри... Це потрапить в Інтернет, тоді відкриється стільки цікавого, а разом з тим - небажаного, неафішованого. Виявиться, що місце дитячих мрій - це зона дорослих ігор поза честю, гідністю, совістю", - написав Савченко.

Він додав, що тоді відвідувачів фабрики будуть затримувати тебе на території, погрожувати "розбити морду", і обіцяти "поговорити так, щоб стало зрозуміло".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так хто там на крові заробляє, що знову Пеця винен?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні