Волиняни відправили на фронт більше 100 кг вареників. ФОТО

1
-2
Волиняни відправили на фронт більше 100 кг вареників. ФОТО
Майстри виробничого навчання Камінь-Каширського вищого професійного училища підготували 6 відер вареників, що їх волонтери доправлять в зону АТО/ООС на Луганщину.

Про це повідомляє Район.Камінь-Каширський з посиланням на сайт Полісся.

Згуртувавшись для благодійної справи, педагоги навчального закладу вкотре допомагають нашим бійцям продуктами та словами підтримки. Так, борошно, картопля та смалець, принесені із дому, буквально за кілька годин перетворилися на сотні смачних виробів.

«На уроках виробничого навчання учні закладу зробили відповідні заготовки: тісто, начинку, засмажку. А місію ліплення вручну заповзяті педагоги взяли на себе», — інформують у ВПУ.

Щоб доправити смачний вантаж, зберігши повноцінний вигляд продуктів, вареники спочатку зварили, охолодили та залили смальцем. До слова, у стінах училища встановлена благодійна скринька, внески з якої спрямовують на потреби українських воїнів-визволителів.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Боже, щоб ці вареники з'їли ті хто зараз сутками перебувають у холодних окопах на передовій, а не зупинились в офіцерських столовах і кафе для жирних та відкормлених на таких варениках офіцерів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні