Україна закупить 6 млн експрес-тестів, – Шмигаль

0
3
Україна закупить 6 млн експрес-тестів, – Шмигаль
Комітет Верховної Ради з питань бюджету підтримав рішення уряду про виділення 1 млрд грн на закупівлю 6 млн експрес-тестів та додаткове забезпечення киснем ліжок у стаціонарах по всій Україні
Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Telegram, повідомляє Еспрессо.

"Україна закупить 6 млн експрес-тестів. Комітет Парламенту з питань бюджету підтримав рішення уряду про виділення 1 млрд грн на їх закупівлю", - написав він.

За словами Шмигаля, тести отримають переважно сімейні лікарі та мобільні бригади швидкої допомоги. Так має з'явитися ефективний та швидкий інструмент додаткового тестування.

Він додав, що ще 900 млн грн піде на додаткове забезпечення киснем ліжок у стаціонарах всіх областей. Додаткові кошти також будуть направлені в регіони для підготовки організації мобільних госпіталів.

"Будемо сподіватися, що до цього справа не дійде, але мусимо бути готові та передбачити всі варіанти", - підкреслив прем'єр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні