У ресторанах заражається дуже багато українців, - Кабмін

1
-5
У ресторанах заражається дуже багато українців, - Кабмін
В Україні закривають ресторани в рамках карантину вихідного дня, оскільки багато людей заражаються коронавірусом COVID-19 по дорозі до них. При цьому в самих закладах відсоток зараження невеликий. Про це сказав міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов в інтерв'ю РБК-Україна, оприлюдненому у вівторок, 17 листопада. Про це пише Корреспондент.

"Ми обговорювали це питання. Скільки відсотків, наприклад, заражаються в ресторанах. Дійсно, в ресторанах, при дотриманні карантинного режиму, відсоток невеликий. Але справа в тому, що по дорозі до ресторану заражаються дуже багато людей", - сказав Немчінов.

За його словами, такі приклади озвучуються на урядових нарадах і на засіданнях Кабміну. Він також поскаржився на те, що в Українінемає можливості проводити епідеміологічні дослідження, як у Києві, відстежувати контакти за телефонами і так далі.

"Виходячи з тих епіддосліджень, які встигають проводити фахівці, робляться висновки, пропонуються головному санітарному лікарю, а він у свою чергу пропонує міністру охорони здоров'я, він вносить це на засідання комісії ТЕБ та НС, а потім вони разом виносять це на уряд", - додав міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті що ходять по ресторанах їздять власними автівками
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні