Центральний ринок Луцька працюватиме в суботу та неділю

5
-3
Центральний ринок Луцька працюватиме в суботу та неділю
Центральний ринок у Луцьку продовжить працювати в неділю та суботу.

Про це інформує «ВолиньUA».

Як розповідають працівники Центрального ринку, адміністрація ринку повідомляє про те, що працюватимуть у суботу та неділю не дивлячись на карантин вихідного дня, який оголошений Урядом Шмигаля.

Нагадаємо, що позиція Луцької міської ради неоднозначна, немає чіткої позиції.

Виконувач обов'язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт направив Прем’єр-міністру України Денису Шмигалю листа із закликом скасувати рішення про встановлення карантину вихідного дня.

Пустовіт висловив думку Луцької міської ради, що таке рішення є сумнівним з точки зору покращення епідеміологічної ситуації, але завдасть значної шкоди економіці громад. Це може призвести до банкрутства представників малого і середнього бізнесу, втрат дохідних частин бюджетів усіх рівнів, падіння показників соціально-економічного розвитку.

Однак, очевидно, що дотримуватися карантину вихідного дня у Луцьку будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
“У міських голів немає повноважень дозволяти або забороняти дію рішень Уряду на території окремо взятої територіальної одиниці. Рішення Уряду діють безумовно і підлягають виконанню всіма суб’єктами господарювання, які розташовуються на території України. Карантин вихідного дня стосується винятково визначеного переліку суб’єктів господарювання, які є на території України. Якщо це, наприклад, ТРЦ, то він має бути закритий протягом вихідних”, - Сказав Шмигаль. То ж чи мають право відміняти рішенн уряду так гандони, як Поліщук і Пустовійт?
Відповісти
А "епіцентр" Гереги теж зачинять, чи він поза законом?
Відповісти
Це соломинка, за яку хапається потопаючий. Але дозвіл працювати базару не міняє становища, а навпаки - ускладнює: всі базарники строєм підуть голосувати за Шибу при будь-якій погоді і при будь-яких уступках. З радянського фельдфебеля хуйовий як стратег, так і тактик.
Відповісти
Ось і реальний стан справ в середовищі «молодої» полішуцької команди - тільки ситуація стає неоднозначною - «досвідчені» управлінці борсаються, як кошенята. Полішман просто мавпує заяви шефа і є такою собі єтикеткою «директорії»
Відповісти
Ось саме базарники-торгаші і є розповсюджувачами хвороби коронавірус ці люди, які знаючи про те, що влада прийняла рішення про запровадження "карантину вихідного дня" нє треба все одно прийти та швендятись без масок або з маскою але на підборідді по території та "смердіти своїми трусами" і проклинати Україну. Не подобається вам панове торгаші яка влада в Україні: валіза забирай один з другим своє пагане барахло та шуруй на вокзал уперед до Польщі продавати там - спекулянтки бісові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні