Пішов під суд патрульний, який спричинив смертельну ДТП

1
-2
Пішов під суд патрульний, який спричинив смертельну ДТП
Волинському патрульному, який у липні цього року під час виконання службових обов’язків заснув за кермом та спрямував автомобіль в електроопору, що спричинило смерть його колеги Олександра Волошина, винесли вирок.

Луцький міськрайонний суд виніс вирок 9 листопада, пише ВолиньPost.

Суд встановив, що о 05:26 того дня обвинувачений, будучи поліцейським взводу № 2 роти № 3 батальйону УПП у Волинській області, їхав службовим автомобілем вулицею Володимирською. Патрульний був стомлений і заснув за кермом. Авто виїхало на бордюрний камінь та, продовжуючи рух тротуаром, передньою правою частиною влетіло в електроопору.

У результаті ДТП його колега, згідно з висновком судово-медичної, отримав закриту черепно-мозкову травму, що супроводжувалась забоєм головного мозку із крововиливами під оболонки, що і стало причиною його смерті.

У суді патрульний повністю визнав свою вину, щиро розкаювався. Із вироку відомо також, що він виплатив родині 25 тисяч гривень на лікування свого колеги. Проте лікарям не вдалося його врятувати.

Зрештою суд вирішив визнати обвинуваченого винним та призначити покарання у виді позбавлення волі на 5 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 роки. Щоправда, його звільнять від позбавлення волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку, тривалістю 3 роки, не вчинить нового злочину і виконуватиме покладені на нього обов’язки.

Нагадаємо, вранці 6 липня під час патрулювання на вулиці Володимирській у Луцьку службовий автомобіль патрульних врізався в електроопору. Олександр Волошин, який був на пасажирському сидінні, отримав травми, які, попри усі зусилля лікарів, виявилися несумісними з життям. У ніч на 7 липня патрульний помер, не прийшовши до тями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-bude-pogoda-vzimku-2017-roku-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-na-2017-rik-z-fazami-misyacya.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні