У Луцьку розповіли про основні причини смерті від Covid-19

0
0
У Луцьку розповіли про основні причини смерті від Covid-19
У місті розповіли, при наявності яких хвороб найчастіше стаються летальні випадки від Covid-19. Про це йшлося на брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 5 листопада.

“У вересні на Волині зафіксували 48 летальних випадків, у жовтні – 102 летальних випадків, а у жовтні померла уже 21 особа”,- розповіла головний санітарний лікар Волині Наталія Янко.

Вона наголосила на основних причинах смерті людей від Covid-19. “У 90% це є розвиток вірусних пневмоній та наявність супутніх захворювань.

Найбільш поширені серед них – серцево-судинні, онкологічні захворювання та цукровий діабет. Наталія Янко наголосила, що зберігається ріст захворювань пневмоніями.

Вона розповіла, що за останній тиждень в області виявили понад 800 випадків пневмоній.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні