Виграла більш як мільйон у лотерею і вирішила жити на свинофермі. ФОТО

0
-1
Виграла більш як мільйон у лотерею і вирішила жити на свинофермі. ФОТО
Британка виграла мільйон в лотерею і повважала за краще жити на свинофермі.

Мешканка Великобританії Сьюзен Хердман, яка виграла в лотерею в 2010 році майже 1,2 мільйона фунтів стерлінгів, вразила велику кількість людей тим, що, ставши мільйонером, обрала не розкоші і лиск, а тихе і спокійне життя на фермі.

Сьюзен народилася в родині справжніх трудяг і почала працювати ще з підліткового віку. Батько дівчини щотижня купував лотерейний квиток, сподіваючись, що одного разу його числа виявляться щасливими і принесуть родині довгоочікуваний приз.

Числа таки виявилися виграшними, щоправда вже в тих квитках, які стала регулярно купувати для себе його подорослішала дочка Сьюзен, яка так само, як і батько, завжди вірила, що їй пощастить. Дівчина виграла 1,2 мільйона фунтів стерлінгів, пише голос.ua.

Однак дівчина ніколи не припиняла наполегливо працювати. І навіть після отримання довгоочікуваного виграшу Сьюзен не змінилася і, залишивши важку, але улюблену роботу перукарем, вона разом з чоловіком вирушила жити і працювати на свиноферму.



«Це важке життя, але це хороше життя. Якщо ви звикли працювати, ви вже ніколи не перестанете це робити. Вам потрібна мета, щоб вставати вранці», - стверджує переможниця лотереї.

Зараз Сьюзен як і раніше живе на фермі, розводить свиней та вирощує овочі, самостійно виконуючи навіть дуже важку роботу. Як і раніше, вона зустрічається в пабі зі старими друзями і радіє простим життєвим речам.

«Я не льотчик першого класу. Я не модний дизайнер. Я все ще роблю покупки в Primark або в благодійних магазинах вживаних речей. А ще я майже завжди відчуваю запах свиней! Гроші мене зовсім не змінили», - каже Сьюзен.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні