--> Зґвалтував та задушив: у Дніпрі судитимуть вбивцю 11-річного хлопчика. ВІДЕО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зґвалтував та задушив: у Дніпрі судитимуть вбивцю 11-річного хлопчика. ВІДЕО.

0
5
Зґвалтував та задушив: у Дніпрі судитимуть вбивцю 11-річного хлопчика. ВІДЕО.
У Дніпрі судитимуть чоловіка, який зґвалтував та вбив 11-річного хлопчика. Про це повідомили Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської обласної прокуратури.

Зазначається, що на території психіатричної лікарні 65-річний педофіл зґвалтував та вбив онука медпрацівниці закладу.

“Подія сталася у травні 2020 року. Обвинувачений, бувши у стані алкогольного сп’яніння, спілкувався з 11-річним хлопчиком. Коли дитина вирішила піти додому, між ними виник конфлікт, в результаті якого чоловік зґвалтував та задушив потерпілого”, - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що далі зловмисник сховав тіло під купою одягу у вказаному приміщенні, заволодів мобільним телефоном жертви та навушниками.

Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 59-річного чоловіка за вбивство малолітньої дитини, зґвалтування та крадіжку (частина 2 статті 115, частина 4 статті 152 та частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України).

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні