Біля ресторану зарізали 31-річного іноземця. ФОТО. ВІДЕО

2
-6
Біля ресторану зарізали 31-річного іноземця. ФОТО. ВІДЕО
27 жовтня близько 3.00 у Києві біля ресторану на просп. Шевченка знайшли зарізаним 31-річного громадянина Грузії.

Підозрюваний утік з місця злочину на автомобілі Ford. Його і ще 3 товаришів затримали на трасі Київ-Чоп під час спеціальної поліцейської операції, розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Біля ресторану між 31-річним чоловіком із невідомим виник конфлікт. У ході з'ясування відносин незнайомець кілька разів вдарив опонента ножем, після чого втік. Потерпілий громадянин Грузії помер на місці події. Під час відпрацювання отриманої інформації вже через декілька хвилин ми чітко знали, хто причетний до скоєння злочину та те, що з місця події зловмисник поїхав автівкою. Ми встановили маршрут пересування підозрюваного та почали його переслідувати. Орієнтування відразу передали колегам із Київської області і затримали зловмисника на трасі за 55 кілометрів від Києва", - розповів Крищенко.



40-річного громадянина Казахстану затримали. Він дає свідчення. Крім того, правоохоронці перевіряють законність його перебування на території України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 15 років за ґратами.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Понаїхало і влаштовують різню. В себе на батьківщині влаштовуйте розбірки!!!
Відповісти
Маю надію, що кацапа зарізали!?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні