--> На Волині лісників судитимуть за багатомільйонні збитки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині лісників судитимуть за багатомільйонні збитки

0
-3
На Волині лісників судитимуть за багатомільйонні збитки
На Волині посадовці лісового господарства постануть перед судом за завдання державі 17 мільйонів гривень збитків. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

“До злочинної діяльності причетні: один із заступників керівника та два головні спеціалісти Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства і директор одного із лісгоспів. Вони допустили незаконну порубку лісових насаджень на території загальнозоологічних заказників місцевого значення”, - розповіли правоохоронці.

Обвинувачені без відповідних затверджених лімітів видали лісорубні квитки. На їх підставі було проведено незаконну суцільну рубку лісових насаджень.

Правоохоронці завершили розслідування, обвинувальні акти скеровано до суду. Фігурантам інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України “Службова недбалість”.

Обвинуваченим може загрожувати позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів або без такого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні