--> 19-річна горе-матір хотіла продати власну дитину, щоб купити машину і квартиру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

19-річна горе-матір хотіла продати власну дитину, щоб купити машину і квартиру

0
-2
19-річна горе-матір хотіла продати власну дитину, щоб купити машину і квартиру
На Донеччині судитимуть 19-річну жінку, яка підозрюється у спробі продажу власної новонародженої дитини за 400 тисяч гривень, а за отримані кошти придбати квартиру та автомобіль. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу Донецької обласної прокуратури.

"Завершено досудове розслідування стосовно мешканки міста Маріуполя, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми, вчинена щодо малолітньої особи) КК України", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що 19-річна жінка не перебувала на медичному обліку, як майбутня породілля, адже не планувала залишати у сім’ї новонароджену дитину. Впродовж 2 місяців, з метою власного збагачення, а саме купівлі квартири та автомобіля, зловмисниця підшукувала потенційних клієнтів для продажу малечі, яку після народження 12 серпня 2020 року "оцінила" у 400 000 грн.

"Під час отримання грошових коштів від "покупця" зловмисницю затримано, а немовля передано під нагляд лікарів до міської дитячої лікарні. Наразі обвинувальний акт скеровано до Жовтневого районного суду міста Маріуполя для розгляду по суті", - розповіли в прокуратурі.

Так, санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні