--> У Луцьку перевірили магазини на дотримання правил карантину. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку перевірили магазини на дотримання правил карантину. ВІДЕО

0
4
У Луцьку перевірили магазини на дотримання правил карантину. ВІДЕО
Інспектори перевірили луцькі магазини та заклади харчування міста на дотримання карантинних вимог. Перевірили 4 заклади торгівлі та громадського харчування і склали 3 протоколи про порушення.

Серед найбільших порушень, які зафіксували інспектори Держпродспоживслужби - відсутність дезінфекторів, антисептиків для рук і відповідних журналів, де записано час прибирання і результати температурного скринінгу працівників закладів харчування та магазинів.

Під час перевірки одного із супермаркетів міста виявили антисептики без вмісту спирту. Також працівники Держпродспоживслужби зафіксували, не продезінфіковані візки після попередніх відвідувачів магазину та продуктові кошики. Супермаркету виписали припис за порушеннями.

В іншому магазині - антисептик був схований, на ньому потрібно було оновити маркування. А ще у закладі відсутні дезінфекційні засоби, які зареєстровані в МОЗ. На адміністратора закладу склали протокол, - каже спеціалістка відділу Держпродспоживслужби в області Наталія Книш.

Згідно з приписом адміністратори магазину та відповідальні мають виправити недоліки впродовж тижня. Тоді буде додаткова перевірка інспекторами.

На керівницю квіткового салону інспектори склали адмінпротокол за відсутність ліцензійного антисептика, деззасобів, смітника для утилізації масок та рукавичок, розпорядку температурного скринінгу працівників салону, відвідувачі магазину були без масок.

Головна спеціалістка відділу Держпродспоживслужби Наталія Гемба каже, якщо не виконується припис, тоді складається протокол і особу штрафують. Сума мінімального штрафу - від 102 гривень. З її слів, із квітня місяця таких перевірок у Луцьку було понад тисячу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні