Підозрюють групи смерті: 14-річний хлопчик наклав на себе руки. ВІДЕО.

0
2
Підозрюють групи смерті: 14-річний хлопчик наклав на себе руки. ВІДЕО.
Трагедія сталася одразу після вимушених тижневих канікул. Вчителі та учні школи досі не можуть оговтатися від жахливої новини. Тут раптово загинув дев'ятикласник.

Того фатального дня Андрій, його мати та його молодший брат збиралися до школи. Хлопчик одягнувся, але поскаржився на головний біль. Мати дала хлопцю пігулку та попросила прийти пізніше, а сама разом із молодшим сином пішла до школи, де працює завучем. Але старший син на уроках не з'явився, на дзвінки матері не відповідав. 9-річний Богдан повернувся додому та побачив у зашморгу старшого брата. Люди підозрюють, що хлопчик міг стати жертвою груп і інтернеті, в які заманюють дітей та доводять їх до суїциду, адже інших версій поки немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні