Бойовики на Донбасі знову порушили перемир'я

0
-1
Бойовики на Донбасі знову порушили перемир'я
З початку поточної доби, 15 жовтня, на Донбасі незаконні збройні формування шість разів порушили перемир'я. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольована.

Інформує РБК.

Так, вночі бойовики порушили режим припинення вогню, застосувавши автоматичний станковий гранатомет і стрілецьку зброю поблизу Причепилівки.

Крім того, окупанти двічі відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї неподалік Авдіївки і двічі - в районі Новотошковського.

"Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців не було. Наші захисники вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що на Приазов'ї в районі населеного пункту Харчовик був зафіксований ворожий безпілотник, який перетнув лінію розмежування.

"Засоби радіоелектронної боротьби збройних сил негайно здійснили радіоподавлення каналів управління і навігації ворожого безпілотника, що унеможливило подальше його використання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 14 жовтня збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим "тиші".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні