Xiaomi може придбати Honor

0
1
Xiaomi може придбати Honor
Існує велика імовірність, що Huawei продасть свій бренд Honor. І мабуть, таки зараз ми маємо ще одну підставу вважати це правдою. З’явилась інформація, що компанія Huawei Technologies Co Ltd. веде переговори з Digital China Group Co Ltd. щодо продажу частини свого бренду Honor. Ціна угоди може сягнути 25 млрд юанів (3.7 млрд доларів).

Пише Пінгвін про.

Huawei змінює свої пріоритети через санкції США і планує зосередися на своїх телефонах вищого класу. Адже дочірній бренд орієнтований на молодь та бюджетний сегмент. Продажі активів ще не завершені, але вони можуть включати бренд Нonor, дослідження та технологічні розробки.

Digital China Group Co Ltd., головний дистриб’ютор телефонів Huawei, став лідером поміж можливих названих покупців, але серед інших потенційних покупців – китайський виробник електроніки TCL та конкурентний виробник смартфонів Xiaomi.

Бренд Honor був заснований Huawei у 2013 році, але він, здебільшого, працює незалежно від материнської компанії.

Мінґ-Чі Куо, аналітик TF International Securities, заявив, що продаж дочірнього бренду Huawei став би безпрограшною ситуацією.

«Якщо Honor незалежний від Huawei, його придбання компонентів більше не буде підлягати забороні США на Huawei. Це допоможе бізнесу смартфонів Honor та постачальникам».

У травні Вашингтон оголосив про нові правила, спрямовані на обмеження можливості Huawei закуповувати найважливіші мікросхеми, розроблені для мережевого обладнання 5G та смартфонів. Бренд, який продає свої телефони в Інтернеті через власні сайти та сторонні роздрібні магазини, конкурує з Xiaomi, OPPO та vivo на ринку бюджетних телефонів у Китаї. Його пристрої також продаються в Південно-Східній Азії та Європі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні