Порадили, як розрахуватися з боргами за комуналку

4
-4
Порадили, як розрахуватися з боргами за комуналку
Для боржників комунальних послуг діє послуга розстрочки платежів. Щоб її отримати, доведеться укласти договір про реструктуризацію боргу з підприємством, що постачає послугу.

Загальна сума чинних платежів та погашення заборгованості не повинна перевищувати 25% загального доходу усіх членів сім'ї. Для пенсіонерів платежі не повинні перевищувати 20%, повідомляє finance.ua.

Погашення заборгованості реструктуризується на 60 місяців. За потреби строк може бути подовжений до повного погашення боргу. Також після укладання договору з розстрочки є можливість оформити субсидії на комунальні послуги.

Опалення. Розстрочка на опалення дозволить сплатити 50% за центральне опалення у сам опалювальний сезон – з жовтня до квітня, а ще 50% сплатити у міжопалювальний, тобто з травня до вересня.

Для отримання розстрочки необхідно звернутися з письмовою заявою до підприємства, що надає послуги з централізованого опалення, і надати договір на центральне опалення.

Розстрочка надається лише тим, хто не бере участі у державній програмі з надання субсидій.

Електроенергія. Для того, щоб оформити угоду на розстрочку платежів за електроенергію доведеться звернутися до компанії, яка надає послуги. Для укладення договору доведеться сплатити 30% заборгованості.

Водопостачання. Треба укласти договір з реструктуризації боргу у розрахунковому департаменті водоканалу.

Основною умовою реструктуризації з боку водоканалу є дотримання споживачем термінів повернення частин боргу, а також своєчасна та повна сплата нових нарахувань.

На початку червня в парламенті зареєстрували законопроєкт, що пропонує провести загальну реструктуризацію боргів за ЖКП. При цьому посилити покарання для неплатників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що дасть та розстрочка ? накопичення боргів і більш нічого
Відповісти
А відповідальність з боку ЖКП, чи інших керуючих компаній за ненадані послуги коли буде? Тільки не кажіть що звертатися до суду, проплачені суди і результат відомий наперед.
Відповісти
Зменшіть тарифи і зменшиться заборгованість. ЖКП більше 95відсотків отриманих коштів "проїдають" (Це офіційна інформація від міськради)!!!
Відповісти
Рекомендую Вам хорошую пасеку, на которой заказываю большой ассортимент продукции как для себя таки для своих родственников.
Пчеловоды высылают всю продукцию пчеловодства на отлично, консультации по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на сайте, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/pchelinyi-podmor/217-kak-lechitsya-pchelinym-podmorom-pravilno.html
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/167-ekstrakt-voskovoy-moli-super-domashniy-lekar.html
https://med-na-dom.com/travyanye-sbory/332-kupit-chay-ot-gipertonii-v-ukraine-sostav-primenenie-i-otzyvy.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/226-kak-prinimat-pergu-pri-beremennosti-protivopokazaniya.html
https://med-na-dom.com/
https://med-na-dom.com/med/318-kak-delat-medovuhu-iz-meda-svoimi-rukami.html
https://med-na-dom.com/propolis/142-cvechi-s-propolisom-cena-ot-veselogo-shershnya.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их блог где я оформлял продукты для иммунитета - med-na-dom.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні