В Україні запустили додаток PolitScanner, який сканує зображення політика та відразу показує його доходи. ФОТО.

0
-7
В Україні запустили додаток PolitScanner, який сканує зображення політика та відразу показує його доходи. ФОТО.
В Україні запустили мобільний застосунок з промовистою назвою PolitScanner, який сканує зображення політика та інформує про його діяльність, біографію, програму і доходи. За його розробкою стоїть громадська організація «Інститут політичної інформації». Про це повідомляє ITC.ua з посиланням на публікацію у фейсбук регіональний представник організації Павла Колотвіна.



В основі PolitScanner лежить технологія розпізнавання облич. Виборці можуть відсканувати зображення політика з будь-яких рекламних носіїв та отримати інформацію про нього і його політичну діяльність.

Для використання застосунок PolitScanner потрібно завантажити на мобільний пристрій, а потім навести камеру телефона на зображення політика, який зацікавив виборця. Детальну інформацію про політика можна отримати протягом кількох секунд, запевнюють розробники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні