Російські окупанти тричі відкривали вогонь на Донбасі

0
-2
Російські окупанти тричі відкривали вогонь на Донбасі
Від початку доби, 4 жовтня, російські бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Серед українських військових ніхто не постраждав.

Пише НВ.

Про це інформує штаб операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що російські найманці застосували стрілецьку зброю біля Авдіївки та автоматичний станковий гранатомет поблизу Водяного. Також окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї у районі селища Шуми.

Бойових втрат і поранень унаслідок пострілів російських найманців немає. Українські бійці вогонь у відповідь не відкривали. Зазначається, що українські військові дотримуються режиму припинення вогню і готові реагувати на будь-які провокації з боку окупантів.

Окрім цього, повідомляється, що військовослужбовці ЗСУ спільно із вогнеборцями ДСНС продовжують ліквідовувати пожежі на Луганщині. Загалом сьогодні на різних ділянках до гасіння пожеж від ЗСУ задіяні 165 військовослужбовців та 13 одиниць інженерної техніки.

Теги: Донбас, ООС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні