Дочекалися: в Україні штрафуватимуть за спам

1
3
Дочекалися: в Україні штрафуватимуть за спам
За розсилку спаму Верховна Рада ввела штраф від 1,7 тис. до 3,4 тис. гривень і за ненадання можливості відмовитися від розсилки комерційних електронних повідомлень - штраф від 3,4 тис. до 8,5 тис. гривень.

За прийняття відповідного законопроєкту № 3014 проголосували 260 депутатів при мінімально необхідних 226, передають Українські Новини.

За невиконання законних вимог посадових осіб Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, або за створення перешкод для виконання покладених на них обов'язків вводиться штраф від 17 тис. до 51 тис. гривень (від 1 тис. до 3 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щеб штрафували б за різні "лохотрони" на кшалт -"ви виграли ******, але треба щось там купити, якими "Укрпошту" щодня тоннами завалюють!! Заодно і декільком деревам життя зберегли б.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні