П'яний чоловік речниці поліції Волині, який вбив жінку, колись мало не зарізав чоловіка. ВІДЕО

3
-19
П'яний чоловік речниці поліції Волині, який вбив жінку, колись мало не зарізав чоловіка. ВІДЕО
27-го вересня о 22 годині в місті Луцьку сталася смертельна аварія. На дорозі зіткнулися автомобіль Інфініті та Фолькцваген Пасат. Внаслідок зіткнення загинула пасажирка Фолькцваген Пасат. 47-річна Світлана.

47-річну лучанку, чиє життя обірвалося внаслідок смертельної аварії, поховали сьогодні, 29 вересня. І саме сьогодні відбувся брифінг в управлінні Національної поліції у Волинській області з приводу цієї ДТП, адже учасницею автопригоди є речниця управління Ольга Бузулук. Вона була пасажиркою автомобіля Інфініті, а за кермом перебував її чоловік Роман Бузулук.

Нагадаємо, водій був нетверезим та гнав зі швидкістю 120 км на год. На дорозі він не розминувся із Фолькцваген. Внаслідок зіткнення одна пасажирка загинула одразу на місці події, інша отримала перелом тазу, а водій – струс головного мозку.

Попри такі тяжкі наслідки та обтяжуючі обставини, тест у Романа Бузулука на стан алкогольного сп'яніння взяли лише через 6 годин.

Така ситуація у майбутньому може стати просто знахідкою на суді для сторони захисту, адже як можливо буде довести те, що чоловік приймав алкоголь до аварії, а не після.

За версією поліції, водій Фолькцваген Пасат теж порушив правила дорожнього руху. До слова, коли його дружина мертва лежала на асфальті, чоловіка, на відміну від Романа Бузулука, встигли відвезти до наркодиспансеру та провести тест на вміст алкоголю в крові. А винуватець аварії досі не затриманий.

Додамо, що автомобілем Інфініті до недавна їздила Ольга Бузулук, проте в декларації його не вказувала. А за місцем проживання Романа Бузулука уже немає, а сама Ольга офіційно перебуває на лікарняному.

Як йдеться в сюжеті ТРК "Аверс", це уже не перша кров на руках чоловіка. Близько 4 років тому Роман Бузулук мало не зарізав людину. Тоді він таксував. Взявши пасажирів, які не мали при собі готівки, Роман зупинився біля банкомату, аби ті зняли гроші, але банкомат не працював. За таке водій таксі спочатку побив свого пасажира, а коли той присів на землю від болю, Бузулук повернувся до авто, взяв ніж та наніс йому три ножові поранення, одне з яких – в область серця. Усі ці події підтверджені записом з камер відеоспостереження, які розглядали у суді. Тоді поранений дивом залишився живим, а Роман Бузулук вийшов на волю. У той час, коли сталася різанина, Ольга Бузулук обіймала посаду речниці патрульної поліції Волині.

Наразі ж, у телефонній розмові жінка повідомила, що не знає, де зараз перебуває її чоловік.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ніхто не пише що він ще і продає наркотики. Керівництво в курсі періодично проводяться обшуки. А вимагання грошей? Афериські схеми разом з дружиною це все нормально. Правда ? А Інфініті за власний кошт купувала мати пенсіонерка. Так Олю?
Відповісти
А ше він колись жорстоко побив оліну найкращу подругу Надю і нагодував піском в її рідному селі. І теж за то нічого не було йому. Заяву в міліцію ніхто не писав бо бояться в селі того бєженца з Данбасу. Ше питання чи взагалі проукраїнських поглядів цей Рома бо не раз раніше кривлявся з українскьої мови і зараз веде бізнес з донецькими
Відповісти
Круто! Бузулучка знов говорить на центральних каналах як прес-секретар! Дожилися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні