--> Відсьогодні в Україні нові, серйозніші покарання за викрадення авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відсьогодні в Україні нові, серйозніші покарання за викрадення авто

0
1
Відсьогодні в Україні нові, серйозніші покарання за викрадення авто
Відсьогодні, з 25 вересня, в Україні вступили в силу нові покарання за викрадення транспортних засобів. Зміни передбачені законом про внесення правок до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України.

Тепер за незаконне заволодіння транспортним засобом каратимуть
обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін. Покарання у вигляді штрафу при цьому скасовується, пише Сегодня.


За викрадення авто організованою групою або із застосуванням насильства злочинцям буде загрожувати від восьми до 12 років обмеження або позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Нові правила не обійшли увагою і так звані "чорні СТО". Так,
кримінальна відповідальність за організацію роботи місць, де зберігають крадені авто, розукомплектовують або переобладнують їх - до п'яти років позбавлення волі. А якщо цим займається організована злочинна група - до семи. За перебивання номерів кузовів і моторів передбачено до п'яти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні