У кого з українців будуть забирати авто для ЗСУ

2
У кого з українців будуть забирати авто для ЗСУ
Сьогодні, 11 квітня, комітет національної безпеки та оборони ВРУ затвердив положення військово-транспортного обов'язку в остаточному варіанті законопроєкту про мобілізацію.

Про це пише Судово-юридична газета.

У новому законі про мобілізацію також йдеться про авто, які можуть бути призначені для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в рамках виконання підприємствами та громадянами військово-транспортного обов’язку.

"Так, військово-транспортний обов’язок установлюється з метою задоволення потреб ЗСУ, інших військових формувань на особливий період транспортними засобами (у тому числі водними) і технікою і поширюється, крім владних органів, на підприємства, установи і організації, у тому числі на залізниці, порти, пристані, аеропорти, нафтобази, автозаправні станції дорожнього господарства та інші підприємства, установи і організації, які забезпечують експлуатацію транспортних засобів, а також на громадян - власників транспортних засобів", - йдеться у новій редакції закону.

Виконання військово-транспортного обов’язку здійснюється згідно з Мобілізаційним планом України. МВС надасть для ТЦК відомості про зареєстровані транспортні засоби, які можуть бути призначені для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в особливий період.

Відповідні дані про водні транспортні засоби, а також про трактори, сільськогосподарську техніку передають до ТЦК також Мініфраструктури, Держпродспоживслужба та інші. "Мобілізувати" авто також можуть, якщо у власності людини більше 1 транспортного засобу, автомобіль можуть мобілізувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а військово-офшорний обовязок не передбачений ? СЦУКИ ПОЗОРНІ !!!!!!!!!
Відповісти
експропріація розпочалась. золоті зуби коли будете виривати, ПІДО"АСИ ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні