Україна не втручається у внутрішні справи Білорусі, - Аваков

0
12
Україна не втручається у внутрішні справи Білорусі, - Аваков
Україна не втручається у внутрішні справи інших країн. Також Україна бажає тільки миру і процвітання Білорусі.

Інформує РБК.

Аваков сказав, що президент Білорусі Олександр Лукашенко "звихнувся на своїй владі і параної навколо цього".

"Несе повну нісенітницю. Тексти, ймовірно, отримав у Путіна. Але, якщо хтось божеволіє - не означає, що всі повинні діяти так само! Ми думаємо про Україну і бажаємо тільки миру і процвітання Білорусі. Україна не втручається у внутрішні справи інших країн. Народ кожної країни має право сам визначати свою долю, без зовнішніх втручань", - зазначив глава українського МВС.

Також Аваков закликав Лукашенка на маніпулювати, звинувачуючи сусідів.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко сьогодні в Мінську звернувся із закликом до народів Литви, Польщі та України зупинити своїх "божевільних політиків" і не дати розв'язатися війні.

Раніше Лукашенко назвав Україну форпостом політичних провокацій на адресу Білорусі. Він також висловив жаль з приводу того, що Київ приєднався до західних сателітам і не визнає результати виборів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні