У Луцьку затримали групу нелегальних мігрантів. ФОТО

0
10
У Луцьку затримали групу нелегальних мігрантів. ФОТО
У вівторок, 15 вересня близько 3 години ночі під час патрулювання на вулиці Героїв УПА у Луцьку, працівники Управління патрульної поліції помітили підозрілий автомобіль Skoda Fabia.


Під час перевірки авто поліцейські виявили, що там перебувають п’ятеро чоловіків азіатської зовнішності без жодних документів. Пояснити мету свого перебування на Волині чоловіки не змогли, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.


У патрульних виникли підозри, що іноземці незаконно знаходяться на території України, тому на місце події викликали працівників відділу боротьби зі злочинами пов‘язаними з торгівлею людьми. Поліцейські з’ясували, що нелегали є громадянами Соціалістичної Республіки В‘єтнам, а після проведення перевірки їх доправили до Державної міграційної служби України у Волинській області. Там і вирішать їхню подальшу долю перебування на території України.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні