Лучанам розкажуть як безпечно користуватися газом

1
2
Лучанам розкажуть як безпечно користуватися газом
Мета – нагадати волинянам, що природий газ – вибухонебезпечна речовина, яка потребує відповідального користування. Про це йдеться в дописі Волинь.ком.

Фахівці аварійно-диспетчерської служби «104» нагадають лучанам правила безпеки під час користування газом, розкажуть про роботу аварійної газової служби та покажуть якими інструментами укомплектована автівка «104».

15 вересня з 13:00 до 14:00 на Театральному майдані міста Луцька діятиме інформаційна зона від АТ «Волиньгаз».
Окрім того, спеціалісти з обслуговування клієнтів Волинського управління клієнтського сервісу допоможуть усім охочим просто у центрі міста зареєструватись в онлайн-сервісах 104.ua. У цих сервісах можна дистанційно передавати показання лічильника, стежити за споживанням газу та платити за послуги не виходячи з дому.

Для кращого засвоєння правил використання газу в побуті, газовики роздаватимуть споживачам тематичні ілюстровані листівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б зменшили бюрократію при заміні старого спрацьованого газового устаткування на нове
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні