У Луцьку було складено протокол через занедбану територію. ФОТО

2
2
У Луцьку було складено протокол через занедбану територію. ФОТО
Інспектором відділу ГШР було оперативно відреаговано на звернення щодо суб'єкта підприємницької діяльності, який не дбає про благоустрій навколо свого торгівельного об'єкту за адресою Новочерчицька, 17.

Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти.

Виявлено, що територія навколо магазину "Продуктоград" перебуває у занедбаному стані, тому інспектором видано ряд приписів з вимогою прибрати сміття, видалити зілля з бруківки та встановити урну належного вигляду при вході у приміщення магазину відповідно до п.п.4.4.2 та 3.1.4 Правил благоустрою міста Луцька.

За невиконання умов припису на відповідальну особу буде складено протокол відповідно до ст.152 КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому немає приписів комунальним службам за занедбані території які раніше були людськими городами, але під тиском муніципалів змушені залишити, а тепер заросли чортополохом?!!
Відповісти
Коли собаці нічого робити,то він яйц@ лиже,так само і моніцишвалі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні