В Україні почали штрафувати за 3D-номери на авто

0
3
В Україні почали штрафувати за 3D-номери на авто
В Україні почали штрафувати власників автомобілів, які використовують 3D-номери на авто. Зокрема, нещодавно відповідну постанову склали на власника BMW X5.

Як йдеться на сторінці патрульної поліції Закарпатській області в Фейсбук, екіпаж мукачівських патрульних оштрафував водія за 3D-номери, оскільки вони не відповідають державним стандартам.

"Нагадуємо, що номерні знаки на транспортному засобі повинні відповідати встановленим вимогам ДСТУ. Тому, якщо ваше авто обладнане таким 3D-аксесуаром – замініть його на номери, виготовлені відповідно до державних стандартів", – підкреслили в відомстві.

Розмір штрафу за керування транспортним засобом з номерним знаком, який не відповідає вимогам, становить 170 грн. При повторному правопорушенні протягом року штраф збільшиться до 255 гривень або ж водія відправлять на громадські роботи терміном від 30 до 40 годин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні