ОБСЄ зафіксувала військову техніку біля кордону Донбасу з Росією

1
-2
ОБСЄ зафіксувала військову техніку біля кордону Донбасу з Росією
Місія ОБСЄ на Донбасі 30 серпня зафіксувала військову техніку біля кордону з Росією. Зауважимо, окупанти обмежували пересування представників ОБСЄ у місці, де побачили техніку.

Інформує 24 канал.

Так, 3 військових вантажівки помітили біля Вознесенівки. Про це повідомили у звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Як проінформували в ОБСЄ, вантажівки були припарковані на асфальтованій дорозі приблизно за 4 кілометри біля населеного пункту.

Водночас 7 вересня, перебуваючи в пункті пропуску біля Вознесенівки, члени патруля СММ не зафіксували жодного пасажирського чи транспортного потоку через кордон. Однак спостерігачам вдалось пробути на місці лише 10 хвилин, адже окупанти змусили ОБСЄ покинути пункт пропуску.

Спостерігачі зазначили, що техніку помітили через повітряне спостереження.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даа, рашка до перемир'я готується..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні