Ще 220 камер відеофіксації порушень ПДР цьогоріч з'являться на дорогах України

0
-1
Ще 220 камер відеофіксації порушень ПДР цьогоріч з'являться на дорогах України
Під час брифінгу заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що запуск автоматичної системи фото- та відеофіксації порушень ПДР виправдав усі сподівання.

Зокрема на деяких ділянках доріг ДТП припинилися взагалі, цитують заступника міністра на сторінці Волинської патрульної поліції у Фейсбук.


За весь час роботи автоматичної системи поліція винесла 833 849 постанов за наслідками порушень ПДР, з них понад 645 тисяч уже сплачено.

“Наголошую, що 77% – це добровільна сплата штрафів. Ми сміливо можемо говорити про високий рівень відповідальності водіїв-порушників. Нагадую, якщо сплата штрафу здійснюється

в перші 10 банківських днів з моменту винесення, то можна сплатити лише половину”, – підкреслив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він зазначив, що близько 25 тисяч матеріалів передано до виконавчої служби з метою примусового стягнення штрафу.

Враховуючи високу ефективність цієї системи, уже на цей рік укладено договір на 220 нових автоматичних систем, що будуть встановлені на дорогах державного значення, а на наступні роки запланована закупівля ще 400 комплексів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні