Визнав свою провину водій, який ображав дитину загиблого АТОвця

1
-2
Визнав свою провину водій, який ображав дитину загиблого АТОвця
На Волині водій, який образив доньку загиблого АТОвця визнав провину та вибачився.

Написала мама дівчинки Марина Шепелюк у соцмережі facebook.

Про це повідомляє Волинь UA.

"Коли вчора писала пост, то навіть не уявляла, що він набуде такого розголосу.

Щиро дякую за підтримку всім Спілкам АТОвців, всім побратимам, волонтерам, знайомим і незнайомим мені людям. Це велика кількість дзвінків і повідомлень, які тривають і досі. Дякую за небайдужість і підтримку.

Одразу хочу дуже попросити хлопців не чинити самосуду. Написана заява з поясненнями в поліцію і на ім'я начальника транспортного відділу нашого міста. Усі заходи, які вимагає даний випадок – будуть проведені.

Дякую за швидке реагування поліції, військкомату, начальника транспортного відділу при міській раді, відділу міністерства у справах ветеранів України у Волинській області та перевізнику.

Вибачення принесли всі і переді мною, і перед донькою.

Перевізник зазначив, що якщо я буду наполягати, то він готовий одразу на мою вимогу розірвати договір на перевезення всіх своїх рейсів. Я одразу зазначила, що не прихильниця, аби перевізник втратив через цього горе-водія свої рейси – а відповідно заробіток і звільнення всіх неповинних найманих шоферів! Бо незважаючи на те, що ця прикра ситуація стала для моєї родини великим психологічним стресом – я прийшла не мститися. А відстоюючи справедливість та честь своєї сім’ї я прагнула передусім знайти порозуміння, і можливо, що в майбутньому сервіс надання послуг буде якіснішим!

Водій, до речі, визнав свою провину і перепрошував найбільше! Він зазначив, що буцімто вперше бачив таке посвідчення, бо зазвичай у нас в місті їздять з зеленими, які видавали за сприянням міського голови (сподіваюсь, що невдовзі наша місцева влада зробить для нашої родини їх знову).

В подальшому мене запевнили, що буде проведена роз’яснювальна робота з перевізниками і водіями, щодо упередження подібних випадків у майбутньому не тільки з моїми доньками, але і з іншими дітьми, у котрих війна відібрала татусів.

Щиро сподіваюсь, що подібного більш не трапиться ні у нас в місті, ні будь-де в Україні.

На випадок коли таке трапляється з вашими чи незнайомими дітьми, не мовчіть і заступіться за незахищену дитину! Діти – це наше майбутнє і чужих дітей не буває! Не бажаю нікому з дітей і дорослих такого переживати", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупий і ще тупіший! Незнаєш що то таке, то зателефонуй до того хто знає. А то "бикує" до дитини, бо знає що не отримає по "писку".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні