У громаді поблизу Луцька вшанували загиблих бійців

0
-5
У громаді поблизу Луцька вшанували загиблих бійців
Іловайська операція, під час якої українська армія зазнала найбільших втрат, додала ще одну дату до національного календаря. 29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Підгайцівська ОТГ платить дорогу ціну за російську агресію. Про це інформують на сайті громади.

Володимир Іщук та Мирослав Столярчук з Підгайців, Олександр Василюк та Василь Зелінський з Романова, випускник Лищенської школи Олександр Сивий – поклали життя під Іловайськом. Підгайчанин Олександр Ковальчук загинув на військовому полігоні, де проходив службу. Миколу Сорочука з села Лище вбив снайпер в зоні ООС.

У п'ятницю, 28 серпня, в Підгайцівській ОТГ вшанували пам’ять полеглих бійців. На їх могили поклали букети з соняшників. Ще донедавна це була просто квітка, а сьогодні вона є символом однієї найкривавіших трагедій російсько-української війни - так званого «іловайського котла». На місця поховання наших героїв також поклали жовто-блакитні стрічки та прапорці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні