--> На Вінниччині проти медпрацівників лікарні відкрили справу через смерть 16-річної дівчини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Вінниччині проти медпрацівників лікарні відкрили справу через смерть 16-річної дівчини

0
3
На Вінниччині проти медпрацівників лікарні відкрили справу через смерть 16-річної дівчини
Слідчі розслідують неналежне виконання професійних обов’язків медичними працівниками однієї з лікарень Вінниці, яке призвело до смерті шістнадцятирічної дівчини.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Вінницької області.

"Прокуратурою області взято на контроль розслідування у кримінальному провадженні щодо неналежного виконання професійних обов’язків медичними працівниками однієї із лікарень м. Вінниці, що призвело до смерті шістнадцятирічної дівчини", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України - невиконання чи неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому. Наразі досудове розслідування триває.

Крім того, Вінницька місцева прокуратура внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, за фактом порушень, пов’язаних із обліком, списанням та використанням медикаментів та виробів медичного призначення закуплених державою для лікування дітей. Триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії.
Теги: лікарня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні