--> У волинському місті учні зможуть піти до школи без медоглядів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському місті учні зможуть піти до школи без медоглядів

0
5
У волинському місті учні зможуть піти до школи без медоглядів
У Нововолинську з вересня учні зможуть піти до школи без довідок про медогляд, який раніше традиційно проходили перед початком навчального року.

Про це стало відомо 6-го серпня під час наради у міськраді, пише "Буг".

Управління освіти Нововолинської міськради не вимагатиме проведення обов’язкових профілактичних медоглядів для школярів і дозволяє розпочати новий навчальний рік без здачі довідок форми 086.

За словами начальниці управління освіти Ольги Лакиш, це зроблено для того, щоб не підвищувати ризики інфікування та передачі інфекції коронавірусу.

За кожним навчальним закладом буде закріплений свій сімейний лікар, який у якийсь день вересня прийде і зробить первинний огляд дітей.

По-суті, первинка спрацювала добре і вже 50% школярів медогляд пройшли, окрім тих лікарів-спеціалістів, які є лише в лікарні, наприклад, ендокринолог чи гінеколог. Бо Центральна міська лікарня наразі не проводить оглядів, лише в екстрених випадках», – зазначила Ольга Лакиш.

Вона наголосила, що для педагогів залишається обов’язковою вакцинація.

Аби не порушувати карантинних вимог і зробити щеплення в безпечних умовах, планують виділити окремий кабінет в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні