--> У Луцьку патрульні влаштували погоню за п'яним водієм, який намагався втекти. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку патрульні влаштували погоню за п'яним водієм, який намагався втекти. ВІДЕО

0
3
У Луцьку патрульні влаштували погоню за п'яним водієм, який намагався втекти. ВІДЕО
Водій з ознаками алкогольного сп’яніння намагався втекти від патрульних та пропонував неправомірну вигоду за непритягнення до відповідальності.

У четвер, 6 серпня, під час патрулювання екіпажем, поліцейський роти №4 капрал поліції Вадим Царук та заступник командир роти старший лейтенант поліції Віктор Головін у радіоефірі отримали орієнтування, що водій Mercedes-Benz Vito керує в стані алкогольного сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб патрульні виявили на вулиці Львівській. За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу інспектори подали сигнал про зупинку. Однак, водій не зупинявся. Тож автомобіль зупинили шляхом блокування, а водія затримали із застосуванням спецзасобу кайданок.

Спілкуючись із 29-річним водієм, охоронці правопорядку, виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Останній від перевірки на стан алкогольного сп’яніння відмовився.

Під час складання адмінматеріалів, водій неодноразово пропонував неправомірну вигоду в сумі 200-300 доларів США та обіцяв, що дасть ще 5 000 грн після того, як поліцейські його відпустять і нададуть супровід додому.

Поліцейські неодноразово попереджали водія про кримінальну відповідальність за пропозицію та обіцянку неправомірної вигоди, на що він не реагував та продовжував її пропонувати.

Окрім цього, поліцейські встановили, що на автомобіль накладено арешт.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції.

Також на водія склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортними засобами) КУпАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесено постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні