--> На «Ягодині» в автівці знайшли ніж і пістолет. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На «Ягодині» в автівці знайшли ніж і пістолет. ФОТО

0
9
На «Ягодині» в автівці знайшли ніж і пістолет. ФОТО
На пункті пропуску «Ягодин» у Ратнівському районі в автомобілі Opel правоохоронці знайшли пістолет, ймовірно пневматичний, та ніж.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував житель Миколаївської області. Усі підозрілі предмети направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України у Волинській області.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Поліція Волині вкотре застерігає – незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами тягне за собою кримінальну відповідальність! Особа, котра добровільно видасть органам влади зброю та боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні