Більше галасу, ніж воно заслуговує: луцька журналістка розповіла, як хворіє на COVID-19

1
3
Більше галасу, ніж воно заслуговує: луцька журналістка розповіла, як хворіє на COVID-19
Журналістка з Луцька Оксана Федорук розповіла, як хворіє на коронавірус.

Допис дівчина розмістила на своїй сторінці у фейсбуці.

Як зазначає авторка, рівно два тижні тому, після приїзду з Луцька, в неї піднялася температура до 37,5. Однак, за її словами, більше ніяких симптомів не було - ні кашлю, ні нежитю. Та додала, що через тиждень пропав смак, потім нюх, температура не спадала менше 37.

"Весь цей час я консультувалася з сімейним лікарем. На 7 день направила на здачу ПЛР-тесту (до речі, він безплатний, на відміну від ІФА (це той, де беруть кров), і, як казала моя лікар, не такий ефективний порівняно з ПЛР).

Ну і, власне, вчора прийшов позитивний (слово таке - позитивний) результат. Я зробила КТ – виявляється, у мене одностороння пневмонія (але слава богу, ураження менше 5%). Флюрографія цього навіть би не побачила. От у чому підступність цього вірусу, що видимих ознак пневмонії може і не бути. Кашлю так і немає.

Мене хотіли покласти в лікарню, але я поки відмовилася. Лікуюсь антибіотиками вдома. Сподіваюсь, все минеться без лікарні. Повторний тест через 2 тижні.

Мої висновки:

– найкращі ліки – це міцний імунітет. Як це не банально – спорт, здорова їжа, все це працює. Кидайте курити (!!)

– займатися своєю "дихалкою" – є багато відео на YouTube, я вже колись писала про метод Віма Хофа, я ним займалася весною на карантині, хто зна, може, це допомогло, що в мене пневмонія в легкій формі?

– я вже коли захворіла, застрахувалася від пневмонії. Але страховка починає діяти лише через 2 тижні, тому як би мені вже не дуже допоможе. Тому береженого бог береже, застрахуйтеся. Бо лише одне КТ коштує більше 1000, а його, по ходу, ще і повторно доведеться робити.

– позитивний настрой – кажуть, чим вищі вібрації (а це радість, спокій, вдячність і тд) відчуває людина – тим більша ймовірність не захворіти чи вилікуватися. Науково це не підтверджено, але мене якось заспокоює", – повідомляє в дописі Оксана Федорук.

Резюмуючи все написане, журналістка розмірковує, що їй здається, з цією історією про коронавірус більше галасу, ніж він на те заслуговує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Радіє дівчисько, що її ця хвороба лише торкнулась легенько. Дай Боже. Хай веселиться. У нашій сім"ї все було зовсім по другому. Перехворіли ми дуже тяжко. Слава Богові минулося. Не хочу більше про це згадувати та писати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні