«Економіка Луцька буде зруйнована», – Тарас Шкітер про нові обмеження Кабміну

0
-5
«Економіка Луцька буде зруйнована», – Тарас Шкітер про нові обмеження Кабміну
Співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер прокоментував рішення Кабміну про віднесення міста Луцька до червоної зони.

Про це він написав на своїй сторінці в фейсбуці.

Нагадаємо, Луцьк увійшов до червоної зони, де ситуація з погіршенням коронавірусної інфекції є найгірша в області. Червона зона (+ обмеження помаранчевої), забороняється:
— робота громадського транспорту;
— відвідування закладів освіти;
— діяльність ТРЦ, кафе та ресторанів.

«Це абсолютно неприпустимо! Економіка нашого міста буде вщент зруйнована. Ми не можемо сидіти вдома і чекати, доки винайдуть вакцину від COVID-19, адже очікування призведе до незворотніх наслідків, тотальної бідності і збільшення рівня вуличної злочинності, що зростає відповідно до падіння рівня життя населення щодня! Ми не забули, як впровадження карантину у квітні-травні призвело до знищення малого бізнесу, тоді як у мережі гіпермаркетів «Епіцентр», власники якої мільйонери, навпаки – зросли продажі», – йдеться в дописі.

За словами Тараса Шкітера, щодня, спілкуючись з лучанами, він практично переконаний, що ніхто не буде дотримуватися цих обмежень.

«Не варто заради збереження власної совісті впроваджувати безглузді рішення!» – пише співзасновник ГР «Свідомі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні