В Чугуєві на пляж з відпочивальниками висадився десант. ВІДЕО

0
1
В Чугуєві на пляж з відпочивальниками висадився десант. ВІДЕО
У Харківський області, у місті Чугуєві військовий вертоліт висадив десантників прямісінько посеред пляжу з відпочивальниками, які перелякалися через те, що пілот летів досить низько над водою, а повітряні пориви перевернули надувний човен з людьми.

Відео інциденту в Чугуєві опублікували в місцевому пабліку “Харків LIVE”.

На кадрах видно, як пілот вертольота кілька разів демонстративно пролетів над водою. Під час першого прольоту вертоліт повільно пролетів біля води, утворивши сильні пориви, які здули відпочивальників з човна у воду. Надувний човен із закріпленим веслом кілька разів перевернувся в повітрі, сильно вдаряючись об воду.

На щастя, він не травмував нікого з людей, серед яких були дорослі та діти. Через деякий час вертоліт здійснив повторний проліт над водою, де купалися люди. Звідти вистрибнули четверо десантників.

За словами військових, висадка десанту з вертольота була частиною навчань, які були погоджені з місцевою владою. А це пляж завжди використовувався для цих навчань.

Втім, відпочивальників про це не попередили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні