Розповіли про стан хлопчика, який потрапив під авто інкасаторів на Волині. ВІДЕО

0
-7
Розповіли про стан хлопчика, який потрапив під авто інкасаторів на Волині. ВІДЕО
Шестирічний хлопчик, який потрапив під колеса інкасаторської автівки у Нововолинську знаходиться у реанімації. Бус відправили на штрафмайданчик.

Про обставини ДТП розповів заступник начальника Нововолинського відділення поліції Вадим Сватко, передає "Суспільне Волині".

Нагадаємо, аварія сталася 29 липня. За попередньою версією, шестирічний хлопчик на самокаті спускався із гірки. Усе трапилося біля місцевого супермаркету. У автівці були інкасатори одного із банків.

"Водія перевірили, він був тверезий", - каже Вадим Сватко. Поруч із магазином є камери спостереження, їх наразі опрацьовують слідчі.

Травмований хлопчик нині у реанімації Нововолинської центральної міської лікарні. Стан дитини поліпшується, - розповів завідувач травматологічного відділення лікарні. "На сьогодні дитина стабільна, стан середньої важкості, ближчий до задовільного, маємо надію, що все буде добре", - каже Тарас Родзь.

У поліції кажуть, слідство триває, тому сказати з чиєї вини сталася ДТП, не можуть. Автівка інкасаторів поки опломбована та знаходиться на штрафмайданчику поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні