Болгарія змінила правила в’їзду для українських туристів

0
-7
Болгарія змінила правила в’їзду для українських туристів
У Болгарії вирішили зробити жорсткішими правила в'їзду для українських туристів. Тепер кожному подорожувальнику необхідно мати негативний результат ПЛР-тестування.

Про це повідомили на сайті МЗС Болгарії, передає ТСН.

Аби в'їхати до країни, необхідно мати негативні результати тестування на коронавірус отриманні протягом останніх 72 годин.

З 28 липня громадяни Північної Македонії, Сербії, Албанії, Косово, Боснії та Герцеговини, Чорногорії, Молдови, Ізраїлю та Кувейту можуть в'їхати в Болгарію з негативним ПЛР-тестом, проведеним за останні 72 години. Для громадян України вимога пред’явити негативний ПЛР-тест діє з 30 липня", – йдеться у повідомленні.

Такі ж вимоги для сезонних сільськогосподарських робітників та робітників у сфері туризму; подорожі з навчальною метою; мандрівників з гуманітарних міркувань та торговельної, економічної та інвестиційної діяльності.


Раніше до Болгарії українці могли подорожувати без ПЛР-тестування та двотижневого карантину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні