Ситуація в ООС: бойовики здійснили 11 обстрілів

0
4
Ситуація в ООС: бойовики здійснили 11 обстрілів
Від початку 25 липня бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню.

Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, передає УНН із посиланням на повідомлення пресцентру ООС.

"25 липня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

За даними пресцентру, "неподалік населеного пункту Опитне у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру. А по опорних пунктах наших захисників поблизу Водяного та Авдіївки загарбники вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів".

"По українських воїнах поблизу Попасної та Оріхового, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російсько-окупаційні війська використали міномети 120-го калібру.

Неподалік Троїцького та Новозванівки противник застосував 120-ти та 82-ох мм міномети, а також – великокаліберні кулемети. В районі населеного пункту Новоолександрівка противник вів вогонь із мінометів 120-го калібру, а біля Причепилівки – зі станкових протитанкових гранатометів", - йдеться у повідомленні.

На інших ділянках лінії розмежування дотримувався режим тиші, уточнили у пресцентрі.

"За поточну добу, внаслідок ворожих обстрілів, втрат серед українських захисників немає. На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначено у повідомленні.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні